GODNATT ! ♥

godnatt alla fina, underbara, snälla, snygga, söta, fina, gulliga och roliga människor ! ska sova nu eftersom jag ska upp kl, tio typ så jag vill inte va trött då och jag ska läsa oxo.


GUD, DEN HÄR BILDEN ÄR SÅ SÖT ! ( Nora )

GODNATT ! ♥


SAGA IS CRAZY !



haha SAGA ! hade många fler men paint funkar inte :'(

PUSS ! ♥

 


HAHA ! LITEN DEL AV NÄR JAG OCH MARLENE GJORDE PIZZA.


haha !

GUUUDMUURNING :D

morsning bloggen,
somnade väl runt kl 1-2 igår ? hehe jag somnade innan filmen va slut...men vi såg klart den imorrse ist. jag har sett den förut men jag tycker ändå om den :) åt frukost medans jag såg den. nu så rensar typ cornelia sin gaderob, hon sa att det behövdes... ska snart ringa min mammi för vi skulle åka till nacka forum ngn gång idag :D  

filmen vi såg ! yey !

PUSS ! ♥

GODNATT !

jag och corree har typ spelat lite TV-spel tills nu och nu tänkte vi se på film, Legally blonde,


haha !

GODNATT ! ♥

HUR ROLIGT KAN MAN EGENTLIGEN HA MED EN MADRASS ?

haha, little pictures from tonight...

haha :D

haha, happy ?

beautiful !


sover hos cornelia :D nu ska vi hitta på ngt funny...

PUSS ! ♥

HEMMA HOS CORENLIA :)

sitter hos cornelia och vi har precis vart på I love you Phillip Morris, den va ju lite speciell haha ;) pic's.

brio och en liten läsk :)

filmen vi såg.

haha cornelia :D

PUSS ! ♥


FRÅN KRYSSNINGEN :D

va ju på kryssning i höstas. tänkte lägga ut lite bilder. Njut.


i venedig.





från båten.

i kroatien.

på fästningen.

från fästningen.

sötaste Hanna.

vid havet.



jag och mina blåmärkiga ben :)

det fanns en klättervägg på båten :D

jag va ju såklar överlycklig ^^

herre gud ! ser ni trappan ? ( det vita som går sick-sack ) vi skulle ända upp.

haha, vem men orkar det ? vi tog första bästa åsnan upp :)
naaw, så söta ! juste glömde dom 3 sista bilderna är vi i grekland på santarini.

våran båt, spendour of the seas, framifrån.

PUSS ! ♥


NY KATEGORI !

'gamla goda minnen' tänkte inviga den så snart som möjligt :)

GUD VA SKÖNT MED HELG OCH SPORTLOV !

vaknade idag kl halv nio (!) jag hade liksom vaknat flera ggr tidigare men somnat om så jag trodde att kl va typ tolv ? men den va bara halv nio så då läste jag till kl tolv ist. men nu sitter jag och kollar runt på olika bloggar och lyssnar på chris brown-crawl och äter calippo cola, min gullige lillebror sprang ner och köpte den till mig :) ♥ det är såna stunder man älskar sina syskon haha ;) men ridningen belv inställd så nu gör jag inget.

:D

hehe ^^

PUSS ! ♥


FASTNADE VID ETT BRA PROGRAM...

jaa, jag fastnade vid ngt konstigt men roligt program. så nu ligger jag i sängen och tänkte börja läsa när jag är klar med datan :) fick värdelns gulligaste sms

ÄLSKAR DIG MEST, MER ÄN MEST, MER ÄN ALLT !
 SAGA ♥ MATILDA, ALLTID DU OCH JAG HONEY :D

GODNATT ! ♥

I LOVE YOU PHILLIP MORRIS

imorrn ska jag se *rubriken*. det ska bli roligt :) jag och cornelia saga och moa ska se den kl kvart över fyra :D den värkar galet rolig men vi får väl se hur den är ? just nu kollar jag på stargate, som suger så mkt also ! typ den tråkigaste TV-serien ever. ska nog faktiskt gå och läsa snart eftersom jag inte fattar ngt i det här programet. det får bli en väldigt tidig fredagskväll helt enkelt :) haha klockan tio över tio :)


haha, me me & ME !

GODNATT ! ♥

JAG ÄLSKAR ER ALLA ! ♥


CORNELIA
haha, jag kommer ihåg när du började i fyran. vi va helt galna du jag och nanna ! vi sprang ju runt på borden på lektionerna. och haha när vi hade sam som lärare, HAHA ! IKEA-bilen oxo när vi spelade pappas pizzeria typ 24/7. du är helt galen, rolig, snäll, omtänksam och allt bra man kan tänka sig. jag älskar dig Cornelia Samuelsson ! med hela mitt hjärta.

SAGA
i femman det va då vi började vara med varandra på riktigt. och även om vi inte har vart med varandra så mkt så har jag, vi minenen som aldrig kommer att glömmas bort ! jag avgudar dig med hela mitt hjärta. och du ska veta hur mkt jag älskar dig ! gurkan ♥ bananen, FÖRALLTID !

NORA
jag önskar att jag lärde känna dig tidigare ! haha, M: wii...wii..wii ?: huh ? M&N: AAAH ! haha ! varje gång jag är med dig så blir jag glad och haha vi tänker och gör ju alltid typ samma sak så vi måste höra ihop, haha. jag älskar dig redan Nora Dellgren och jag vill inget hällre ha dig i min framtid ! MSN.

NANNA
har känt dig i snart 7 år och jag hoppas på många fler år med dig. jag kommer ihåg när det bara va jag du och cornelia och vi hade alltid kul ! du är alltid glad skrattar väldigt mkt. jag älskar dig Nanna och kommer alltid att göra det vad som än händer ! du kan alltid lita på mig. för jag litar på dig.

OCH DET ÄR BARA NÅGRA AV MINA KOMPISAR JAG SKULLE KUNNA SKRIVA OM SÅ MÅNGA MER JAG ÄLSKAR !
OCH JAG TROR ATT NI VET VILKA NI ÄR. TACK FÖR ATT NI FINNS !

PUSS ! ♥


 

 

 


HEJ HEJ BLOGGEN :)

tjeena,
har kommit hem nu och jga har vart i himlen ( godisboden, haha ) oc hköpt massor av godis :D det kommer bli det bästa sportlovet någonsin ! schema till sportlovet:

PLANER.  SPORTLOVET

 

MÅNDAG: GÅ TILL SKOLAN OCH MÖTA CORNELIA, NANNA OCH MARLENE. SEN ÅKER VI IVÄG OCH BADAR ( SKOLAN BETALAR RUBBET )

TISDAG: MY BIRTHDAY ! MASSOR AV PRESENTER OCH SLÄKTKALAS PÅ KVÄLLEN.

ONSDAG:  GÅ TILL SKOLAN OCH MÖTA CORNELIA, NANNA OCH MARLENE. SEN ÅKER VI OVH BOWLAR ( SKOLAN BETALAR RUBBET )

TOSDAG: RINGA SAGA. VI KANSKE SKULLE SES ?

FREDAG: ?

LÖRDAG: ?

SÖNDAG: ?

haha, det är en suuuuper vecka tills man kommer mot helgen.... :/ hehe

PUSS ! ♥








JAG ÄLSKAR DIG !



älskar dig cornelia ! och även om jag bara känt dig i två år så har vi minnen som ingen slår !och om du saknar någon att ha i knät så ställer gullan upp för hon älskar dom jag älskar :) jag kommer alltid stå vid din sida oavsett vad. för du betyder mer än allt för mig och jag vill inte att du ska vara ledsen. när du är glad är jag glad och när du är ledsen är jag ledsen.
CORNELIA ♥ MATILDA , FÖRALLTID !

HEMMA NU.

idag fick vi sluta tidigare vid halv tolv ! vi pratade om 'sex och samlevnad'. men GUD va skönt med sportlov ! och jag fyller år om bara 4 dagar :D ååh :) LÄNGTAR ! ikväll blir det såklart fredagsmys :)


älskar dig gullan ! du kommer alltid finnas i mitt hjärta oavsett !


me right now...

PUSS ! ♥

LÄS DET HÄR !

aso det är galet chickt also saga kommer att bli författare när hon blir stor ! om hon vill also :D

http://fixad.webblogg.se/2010/february/sshhh-en-hemlighet.html 

LÄS, LÄS, LÄS !


bjuder på mig själv.

GODNATT ! ♥

ÄR HEMMA IDAG -.-

skolan va okej idag...? på lunchrasten så spelade jag typ bara på jacks ipod..? iphone ? efter skolan åt jag mellis och tog sällis med mika och ida :) haha ida va lika galen som vanligt ;) men vi stog typ bara och snacka i mitt trapp hus i 45 min lr ngt sånt.men jag ska iaf 'plugga' på manuset jag fick från teatern :)



SES ! ♥


GODNATT !

hahah lägger ut en bild i efterhand.

haha celina !

PUSS & GODNATT ! ♥


ROMME ! ♥

Idag har vi vart i romme :D det va skit kul ! först ( imorrse dårå ) så åkte busses kvart över sex bussresan dit va ganska rolig... dom visade film på bussen vilket va lyxigt ;) sen när vi va där började jag nanna corre och mathilda att åka. men dom ville vila efter ett tag så då åkte jag med mika och nora. och sen med bara nora. haha jag och nora ramlade i liften :P lr vi skulle då åka knapplift... och jag hann inte ta 'knappen' och nora märker inte det så hon tar den nästa liften som kmr och först åker hon på¨mig och jag ramlar. då tappar hon balansen och ramlar själv så "liftmannen" stannade hela lifeten och nora och jag ligger och asgarvar på marken, haha :D det va skitroligt ! påvägen hem så va det jätte roligt i bussen alla va helt galna ( alla som satt längst bak ) och våran lärare sa till oss att sätta på oss säkerhetsbälterna minst 9 ggr :/ han fick typ damp en gång :O bilder:

på bussen på vägen dit.


haha, mnär vi precis stigit på :)

haha mika ser ut som en tomtenisse :D

haha nanna is crazy !

heh..EGO.

i skidbacken.


så här såg det ut innan...  ( jag och nora )

... vi gled ihop och ramlade, haha !

naaw, den här bilden är bara för söt på mika och nora !

och så här gick det när jag och mika skulle stå i rampljuset. HAHA ! ( jag i svart jacka... )
 
tillslut fick vi en bra bild ;)

hehe... jag i liften.

maten

nora och jag kom först till bussen/ påvägen hem.


haha, were crazy-womans :D

wtf (!) ser helt jävla wierdo ut !

nora va inte bara liite trött på vägen hem... :(

HUGS & KISSES ! ♥

GODNATT ! HAHA KLOCKAN ÄR LIXOM TIO I NIO !

har lagt fram alla grejer till imorrn ( romme ) hoppas jag inte glömt ngt ! ska krypa till sängs nu.. jag kmr typ att fåsova i 5 timmar eftersom jag kmr inte somna förrän kl tolv. sov gott !

GODNATT ! ♥


MATHILDA !

mathilda det funkar inte att ladda upp bilder så du kan ta bilder du tycker om. du får ta när jag är med andra oxo men inte dom fula jag tog när jag va hemma hos dig :) sry för att det blev lite sent hoppas du hinner ! ♥ thanks sweetie !

NU SKA JAG ÄTA !

NUDELSOOP :D

haha, jag och nanna gjorde ett nudelsoppe program men nu går det tydligen inte att ladda upp :/ okej jag tror att alla vet hur man gör nudelsoppa men iaf haha. men jävla fucking data den kan inte lägga in :( nu har nanna gått :'( tänkte packa lite inför romme... till bussresan har jag köpt: fanta world, apelsinkrokant, gurka, tom & jerry godispåse, 2 päron och bellerina kex... hehe rätt mkt men så får det bli vi ska ju faktiskt åka buss i 6 timmar !

aaw, älskar dig sweetie ! little miss sunshine ♥ little miss trubble, föralltid !

PUSS ! ♥


VÄNTAR PÅ NANNA DUDE :)

tjenixen bloggen nu sitter jag oh väntar på nanna hon har blivit klar med sin gitarr och hon ska ringa vilken sekund som helst. idag va det en vanlig skoldag. efter skolan gick jag saga, corre och mika till mellis. sen så gick mika hem och jag saga och cornelia stog och pratade efter så tillslut gick jag hit, home sweet home, haha. oj nu ringer det...  hon kommer upp till mig nu :) yey ! :D

lägger in bilder senare för då ska mathilda göra ett tema till mig jue :)

HUGS & KISSES !


KORRIDOREN MED SAGA OCH MATHILDA

sitter här i korridoren med M&S och methilda ska göra ett tema på mobilen till mig senare idag :) yey ! alla är typ i media och jag kan gissa att cornelia spelar pettville ? haha , as usual ;) idag tänkte jag hänga med nanna :D vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra men ngt hittar vi väl på ? ååh ! jag längtar till romme ! ♥ jag ska typ lägga mig kl nio idag ( tidigt ) för man ska vara på skolgården kl kvart över 6. PALLA !


me right now :)

HEJDÅÅ ! ♥

GODMORGON !

godmorron bloggen :) idag ska jag ta med kameran till skolan och jag hoppas att nora inte glömmer min mobil för jag glömde den hos henne igår :S crazy. em... jag börjar ju typ om tre min så jag kämner mig lite stressad :/

haha jag är jätte trött jag kunde somna på min giraff :D

GODMORGON ! ♥

GODNATT !

tänkte faktiskt sova nu eftersom vi börjar halv nio imorrn.  har chattat med saga lautner i typ en timme nu :) men nu överger jag henne eftersom jag nyss blev BUSTED ! mamma såg att jag hade datan under täcket...hehe :P

haha, random bild.

AHH ! JAG MÅSTE HITTA DOM DÄR JÄVLA KLACKSKORNA !

idag har jag vart med nora och saga :) vi va ju hos nora ett tag och sen så skulle vi gå till monki och vi letade i typ 20 min efter ett par klackskor jag vill ha jag blir galen ! jag hittar dom inte ngn stans ! juste påvägen till monki va vi i björnsan i ramperna och haha där hade vi lite kul :) men nu har jag typ bara suttit vid datan i flera timmar. datanörd, yes thats me ;)
lägger in lite blandade bilder :)


jag och nora i noras room :)

naaw, gjord av cornelia :D

gullig va köpte den för bara 19 kr ( när vi va i nf )

modell bild ;) i nacka forum såklart ;)

hehe..can you se me ?

LOVE ! ♥


NORAS SKID-OUTFIT :)



HOS NORA BEEJBI MED SAGA ÄLSKLING :)

läsare... skåda

naaw !
så sööt :)

aaw ! ÄLSKAR ER CHICKS ! :)

PUSS ! ♥


DAGENS OUTFIT+FACELOOK


hehe skit dålig bild ! men ny tjocktröja :)


THATS WAS ALL FOR ME :)


HAR PRECIS VAKNAT.

godmorgon,
vi har precis vaknat nu och jag håller på att klä på mig :) haha, vi ska ta med våra chokladmufins som vi smugglade med till mitt rum igår kväll :D vi somnade väl runt klockan 1 halv två ? förbereder en dagens outfit so hold on ...


GODNATT ! ♥

cornelia slaggar här :) så godnatt...

köpte den på ica för 10 kr

haha tha cornelia !

mm choklate ! me love !

GODNATT ! ♥


SITTER PÅ BUSSEN.

nu sitter jag
och cornelia på bussen till slussen, haha :)
webbcam:

haha

HAHA !

ON MY WAY HOME ! ♥

NACKA FORUM.

hello bloggie ;)
nu sitter jag och cornelia i Nacka Forum och har ätit på burger king :) vi ska försöka hitta ngn present till mika och mathilda B. men vi får väl se om pengarna räcker... har ju inte hur mkt cash som hälst ;D pic's:

man fick gratis godis :)

me in NewYorker :)

me and my cupcake ( cornelia )

me at tha bikbok

min mat

mina solglasögon 69 :-

HEJDÅ ! ♥


UNDERCOVER BROTHER

ska kolla på undercover brother nu. pallar inte se klart på melodifestivalen ! 


 

GODNATT !

 


JÄTTE ISTAPP !

jag och alex sitter i soffan och ahr precis kollat klart på family guy. vi har köpt lite godis ! när vi kom hit va vi tvugna att skotta undan hela vägen till huset. till middag blir det kyckling mm :) juste jätte istappen har tagit kort på en del av den.

fel håll men ändå ser ni min lillebror i bakrunden ? jämför honom med istappen !

HUGS & KISSES !


SNÖSTORM PÅVÄG.

känner att snöstormen är påväg, det blåser jätte mkt men jag ska duscha, köpa godis och sen lira in mig i en filt :) nu ska jag försöka ladda in lite spel i pappas ipod touch... men jag vet inte vilket prgram lr sida jag ska använda :( ngt förslag ?

LOVE ! ♥


HELLU !

godmorgon bloggen :) snart ska jag sticka iväg och leka cowboy ;) yeeehhhaaaa !! cornelia call me if you have time ! :D lr smsa :) jag kmr hem typ tre senast fyra... vi kan ju sova över hos ngn ? har typ inget för mig just nu känner mig lite stressad eftersom jag vaknade för fem min sen och jag ska åka tjugo i tolv.  fredagsmys blev det inte igår ! jag blev sur på mamma och alex spillde choklad i soffan men vägrar erkänna så då säger pappa att jag ska torka upp ! men hell NO !

gammal bild men jag längtar till på onsda då ska vi åka skidor med skolan.
                                  ( jag längst fram )

HUGS & KISSES ! ♥

 

 


YEY !

känner mig ngt nördig. har läst typ i två timmar nu, men jag orkade inte kolla på OS ! det är så tråkigt ! men lite bilder kan jag väl bjuda på ? :)

haha, cornelia på SO:n

naaw !

haha jaa det är därför hon heter cornelia crazyman på min mobil :)
haha U-S-C-H (!)

felicia :)

haha, cuties :D

HARDROCK ! haha ;)

ME LOVE HER :D ♥

det hette väl fredasmys ? ;)

CHAO ! ♥



 


HAR PRECIS KOMMIT HEM :)

idag har det vart en okej dag... jag redovisade ur min engelskabok :) i was the best, mother fuckers !  haha ;) nä men det gick iaf bra... haha. mamma jag och hanna tänkte åka till landet idag men det ska ju tydligen bli snötorm ikväll och imorrn :S och det missar jag hälst ! tog bilder idag men jag läggare maybe ut dom senare :)

LOVE ! ♥


DAGENS OUTFIT.

hej hej, sry för att jag inte skrev igår det blev inget nacka forum... vrf jag har sån tjock text är för att det går inte att ha smal fel på datan ! aja dagens outfit.


hah, syrran i bakrunden ;)

CHAO ! ♥


NACKA FORUM ! ♥

jag och mamma tänkte åka till nacka forum... :) jag behöver värkligen kläder ! jeans och så. men vi får väl se vad jag hittar, tänkte kolla lite på TV och äta flingor och mjölk innan.

SE YOU SOON !


SKIDOR.

tjeena bloggen !
idag så åkte jag och cornelia skidor. haha silverkulan ♥ agenten ! föralltid :) tänkte börja dra mig till sängs eftersom vi börjar halv nio imorrn. juste i skidbacken idag så hörde vi ngn/några som ropade "matilda...cornelia"  o sen så fortsätter dom typ och vi fattar inte vilka dom är ! men när vi sett dom så åker vi fram för att kolla vilka dom är men då bara kör dom iväg. töntigt. men det va ändå lite roligt, haha :)

nu kanske ni fattar om vad jag menar med 'silverkulan ♥ agenten' haha ;)

HAHA !

in tha lift :)

omg ! jag ser ju helt mupp ut !



LOVE !

 


DAGENS OUTFIT.

jag vet jag gör verkligen aldrig dagens outfit, men idag kan jag väl testa :)

haha dålig outfit bild, men men. pallar inte skriva vad allt kmr ifrån.

GODMORGON ! ♥




HURTIGARE ÄN DEN HURIGASTE HURTIGA ?

haha ? fattar nada av min rubrik :) men idag har jag åkt i sandö och premenerat lite med olivia och hanna :) mysigt... imorrn ska jag och cornelia åka slalom.. tjohhoo vi kmr att ta över hela backen ! bara för att vi ÄÄGER !  :)  nu är det simpsons så jag ska nog gå och kolla på det ? lr family guy är bättre. så jag väntar nog till det börjar.
facebook-bild:

haha... jag när jag va liten...

ååh.. längtar till sommaren !♥

HA DET SÅ BRA ! ♥

 


NORA :)

idag har jag vart med nora haha... m: wii...wiii....wii okänd kille: huh ? n&m: aaaaaahhhh !! HAHA :D okeej jag förklarar lite bättre för just nu tror jag bara att nora fattar. jag och nora gick till salu hallarna ( jag har klippt lugg :) ) och så åkte vi i rulltrapporna och så sa jag ganska högt: wii.. wiii... wiii och så kom den här okända killen och sa: ni får inte åka på rulltrappan...bla bla bla. men vi fortsatte och så sa han till oss igen. sen vi inte såg honom så ja jag: WII WIII WIII ! och så tittar han på oss och då springer vi... hahah :)  det va mkt roligare än det låter :) tuvär inga bilder från idag :(
luggen.

hehe -.-'

?

skidgrjerna... haha jag ser ut som en fluga på den bilden :)

CHAO ! ♥


SYSTRARNA TASTELINE ! <3

haha, idaag ( alla hjärtans dag )  har jag vart med marlene. haha vi hade roligt :) vi kollade på juno och gjorde pizza, dessvärre inte hjärtformade :/  men goda ? nää egentligen va dom inte så goda maha mne dom såg goda ut iaf :) pics comes here:

haha, marlene i tha kitchen :)
 
our caandy :D

moi :)

pizzan innan ugnen. fina skink-hjärtan va ? :) ♥

så här såg det ut på golvet.

jag stoppar in pixxan i tha oven :)

haha mobba inte systrarna tasteline !

sweet pizza !

HAHA, SKÅÅL FÖR DEJ SYSTER !

när vi kollade poå juno...

HEJDÅÅ !♥


KÖPT SKIDGREJER :D

pappa jag och hanna har vart och hköpt skidgrejer. men såklart glömde pappa pengar så dom la undan våra grejer. han ska hämta allt imorrn :) nu är iaf marre här :D hah ajag fick en alla ♥-dag present. ett rosa tuggummmi med en smiley på :) haha vi ska laga hjärtformade pizzor :) haha okeej det kmr inte gå men who cares ? :) okeej jag gör men jaja ;)

såhär kmr jag se ut ;)

HUGS & KISSES !♥


HOPPAS DU MÅR BÄTTRE SNART !

usch stackars stackars saga ! läs det här:http://fixad.webblogg.se/2010/february/sjukhus.html. aso gud va läskigt ! och va läskigt för mika jag skulle typ svimma av rädsla om jag va med ! hoppas du mår bättre snart gumman ! älskar rejj !♥

KRYA PÅ DIG SAGA !

FARSAN 21.15

pappa och jag ska kolla på farsan kl 21.15 ( jaa, som rubriken säger ) men innan det ska vi typ på ngn resturang och äta lite god mat :) ♥ jag ville se på valentine's day men alla säger att den är jätte dålig :( imorrn ska pappa och jag köpa massa skidgrejer lr typ skidor, täckbyxor, hjälm och skidglasögon. allt mitt har blivit för smått :( och sen eftersom det är alla hjärtans dag så ska min dejt komma hit :D vi ska kolla på film och ha lite mysigt :) juuste ni kanske vill veta vem min dejjt är ;) haha, MARLENE AHLM !  woohooo ! :) gästbloggar nu oxo på CORNELIAS blogg, checka in den :), hon är på cup.  blir kanske ett inlägg när jag kommer hem.

 

PUSS !♥

OCH SÅ MIN VIDEO...


hehe...

LOVE ! ♥

HAHA ! :D

marre och jag gjorde lite "sminkvideos" haha ;D men först lite pics :)

simhallen ( vi badade )

hahah, marlene hemma hos mig :)

jaag och cornelia i cafeet ( SKOLAN )

och så filmerna :)



hahha marre :)
faan min avbröts laddar in imorrn :)

SES ! ♥

?

vet inte vad jag ska hitta på. har snackat med cornelia i typ en kvart nu... hon ska på cup heeeela helgen :( har precis pratat med marlene oxo ska nog vara med henne :)

CHINGELING ! ♥

GODMORGON ! :D


en gammal bild bara... haha jag är hon med rosa hårband elrhur va gullan söt :D ( mitt marsvin )

GODMORGON ! ♥


VAMPIRE DIARIES

aso vampire diaries är sååå härmat TWILIGHT ! det är som en kopia fast värre ! iaf jag och hanna bakade en kladdkaka, bara kladd :) muums :D lägger mig tidigt ikväll så inget mer bloggande ikväll. nu ska jag se vidare på vampyr deare :) lillebrorsan kom på det :)



SE YA ! ♥


MKT BILDER.

här kmr alla 39 bilder av 122 :)

 
jaag FUUUL !                                                                 haha... ett försök av att hoppa :D
 
 
                                                          ÄNNU NÅGRA FÖRSÖK :D
 
                                                                       sööta ! ♥
 
haha cornelia :) snyggaste ;)                                  bubbelgänget :)
 
älskar er brudar ! ♥                                                min älskling :)
 
                                                           aaw, söt chick also ! ♥
 
                                                                    ME AND ME
 
saga limmar nora knä ?                                          naaw :)
                                                        STIRR-BLICKAR :)
  
  
  
                                               ALLA VA JÄTTE GULLIGA ! ...förutom jag :(
                                                             JUMPABILDER :)
 
hehe...                                                                   :D
 
?                                                                          hah.....
 
när vi lekte kedjekull :)                                          hela gruppen körde armbrytning. jag vann :)

HUGS & KISSES ! ♥

( blev jätte konstigt men ni får försköka att läsa ) 

 



 

 

 

 


PLUGGAR OM DAVID BOWIE.

nobba inte den här låten direkt, det tog ett tag för mig att gilla den men den är bra :)


det är inte den riktiga musikvideon av "major tom" men låten är dessamma :D

LOVE ! ♥

TAR MED KAMERAN TILL PLUGGET...

... så nu blir det foto krig :D

GODMORGON ♥


AHH !

JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG ! jga gick från saga för att jag trodde att jag hade teater. men sen blev jag osäker och frågade en tjej på gatan vilken dag det va och den va ju bara onsdaag ! jag kunde stanna kvar hos saga ett ta till annars :( / :) aja fick jätte fina saker av henne kolla:

 
hello kitty ♥



oj f*n vilken dålig kvalitet ! men det är iaf en jätte fin ring ( det är en krona )

LOVE ! ♥


PARTYYY (gästblogg)

Nu är det teskeden som bloggar (saga). Matilda och Nora är hemma hos mig nuuu ! :D , matilda måste gå snart ! BUHUUUUUU ! :( , Vi har varit på ett topphemligt ställe och gjort topphemliga saker wohoo ! PUSS /S.


Teskeden ♥ Sockerbiten ♥ Tekoppen


ME ME ME ME ME


NOOOROA

KÄNNER MIG NGT STRESSAD !

börjar om typ en kvart och jag har inte packad jumpakläder än... tar inga bilder i skolan idag :( kameran är urladdad. får saga sköta det jobbet ;) ska på teater idag oxo haha vi ska spela lejonkungen :D superfunny.  ännu ett bildlöst inlägg :)

HEJDÅÅ ! ♥


BILDERNA.


älskar dig med ♥

hahah nora ;)

det va meningen att vi skulle hoppa men det gick ju som det gick !

fiinaste ;)

griseen ♥

ELIIN !

BYE ! <3

 

 


PRECIS KOMMIT HEM :)

har precis kommit hem, vart på sandö med olivia :) men det fanns ingen köttfärssås när jag kom hem så nu äter jag flingor. haha. typ det ända jag äter nuförtiden ? lite meningslöst inlägg men aja på lunchrasten idag va det jätte roligt haha jag saga och nora satt i ett fönster och snacka ( okeej det låter inte så roligt men det va det ) kollar lite på simpons nu...

juuste skulle lägga in bilder men jag pallar intee.. sry saga :(

LOVE ! <3


'BACON IS GOOD FOR ME'



haha den är bara för rolig :')

REMIX :)

LOVE ! <3


FAN !

fan marlene !



marlene slog vad om att han sjöng "higher" men jag trodde man sjöng " i am" :( så hon ska få 1 krona av mig :(
dagen: skolan, tråkig som vanligt. efter så gick jag nanna och marre hem till corre :) vi körde BUZZ :D ( ett spel på TV:en ) funny funny, vi garvade väääldigt mkt :) sen på vägen hem tog marre och jag sällis haha vi jag sjöng typ hela vägen hem och det var så vi kom på det där med "i am" och "higher". får inte glömma pengar till imorrn nu då !

HUGS & KISSES ! <3

 


MIDDAG SNART...

det va very funny hemma hos julia och vi har planerat att åka till andys ngn dag :D vi lagade lite pannkakor elr jag skötte stekningen och hon resten ( julia kan inte steka, haha ) nu är det amazing race på TV. typ finalen ? tänkte lägga ut lite bilder nu :)

julia darling'

bästa vän !

mitt godis ( halft uppätet )

my socks :)

HUGS & KISSES ! <3



DAGENS PLANER !

* kolla på TV

* äta frukost

*åka snowracer

*åka till andys

* äta lunch

* ?

* ca kl 5 åker julia till sin mormor :(

HUGS & KISSES ! <3


HOS JULIA :D ! <3

är hos julia nu: D och vi har Köpt maassa Godis, D okeej inte så jätte mycke men lite:) vi hittar antagligen på ngt. Jag vill till Andys imorrn men Julia är inte Säker män Då får jag väl övertala henne. Bilder kmr imorrn När jag har inladdningsgrejen: O



JULIA THE ONE AND ONLY :D

HEJDÅÅ ! <3
HEJDÅÅ!


VINTERBILDER.


'









höhö... jätte snygga :)


HEJDÅÅ ! <3

sitter i media med celina :)

vi lyssnar på lite låtar men celina lyssnar typ bara på dåliga låtar ! på lunchrasten så tog mika och jag lite vinterbilder och filmer :) laddar upp dom senare...  om 20 min är jag friiii ! :D



haha, ceelina :)

CELINA SITTER OCH GRÅTER FÖR TYP EN LÅT SOM HETER: justin beiber lr ngt sådant... haha hoon är knäpp :O

GODBAJS :D <3

GODMORGON FREDAG !

idag är det ju fredag :D tjohoo ! när jag vaknade så va max ( kusin ) och mormor här :) så jag har lekt lite med max, haha i riddarborgen. hinner inte skriva mer nu. ha en trevlig fredag :)


min dagliga dos :)


HEJDÅÅ ! <3

VART MED MARLENE CORNELIA OCH MATHILDA

haha, vi gjorde en skräckis haha :D som ni tuvär aldrig får se ;) det va iaf jätte roligt fast jag råkade ta sönder en kaffekopp :/ hoppas mamma inte märkt det än... imorrn är det fredag :D johoo ! ska sova över hos julia på lördag :) vene om jag kan blogga då men i'll try :) känner mig väääldigt nyttig åt en morot ! :D loggar in på facebook, snart ?

sorry to say this but thats me ;)

hehe (!)

HUGS & KISSES ! <3

MISSING YOU !

känns som det va jättelänge sen vi träffades ! 


ÄLSKAREYY ! <3



JULIA<3MATILDA föralltid !


SJUK -.-'

sjuk idag igen. men just nu njuter jag av en magnum almond :) fast jag vet att när jag är klar med den kmr jag få galet ont i magen ! imorrn orkar jag inte va hemma, jag orkar bara inte, jag vet att jag missar allt roligt. jag har bett pappa att köpa photo shop till mig :) perfect, då kan jag ju träna på att gör headers, men det kmr ju att ta ett tag isf. jag vill ha en ny header. du har gjort ett jätte bra jobb med den här jag har nu saga :) men jag har ju ändå haft den ett tag oxo har jag ju annan hårfärg... :O  men jag kanske kan fråga nora som alla andra gör haha ;)



LOVE ! <3


KÄNNER MIG FÖRGIFTAD !

nääääääj ! jag kmr vara hemma i minst tre månader till ! jag råkade äta en gurka som jag skärt med kycklingkniven ! jag kmr antagligen ligga och kräkas imorrnbitti :'( *snyft* jag hatar att vara sjuk ! aaah.... ses snart aldrig !

FÖRGIFTAD !


just little weard cornelia !?

Säg inte till någon men ring mig när du kan ! Love you <3.....

du vet lixom att vi läser din blogg. lite tasigt mot nanna !



KOLLAR PÅ CHUCK, VAD ANNARS ?

haha, kollar på chuck. jag är sjuk, ont i huvet :( men det är oxo bra för då kan jag ju kolla på min favortit serie, chuck ! haha jag skriver värkligen bara om den serien :) förlåt alla som smsade mig imorse mi nmobil va på ljudlöst i hallen. kollar vidare på chuck nu :D



CHAO ! <3


GODNATT !

måste gå och lägga mig nu börjar halv nio imorrn *suck !* *suck !* okeej jag kan värkligen skriva så många gånger till men jag hatar värkligen tidiga mornar ! har lyssnat på lite musik nu ett tag. har värkligen ( veet !, använt det ordet tre gånger nu ) ingen bra fantasi lyssnar typ bara på black eyed peas låtar och thinking of you- katy perry ! finns det inga andra låtar som är bra lr ? men jaa som jag sa måste gå och lägga mig.

 
och här är chuck ( baksidan dårå ) som jag babblat massa om :)

GODNATT ! <3  


BAKAT ROSA KLADDKAKA :)

jag marre och nora har bakat lite kladdkaka. lite sen med att skriva vi gjorde det för snart två timmar sen men jag har kollat på chuck...hehe :) aja jag nora och marre släckte ner hela längenheten och vi blev skiträdda ! och fråga mig inte varför vi gjorde det, haha ;) skoldagen var ganska bra vi hade ganska roligt på NO:n jag är helt chockad ! men det va kanske för att ida va rolig :) men vi fick iaf sluta 1 ½ timme tidigare. little pics of today :D


happy ?

hah, förvånad !

i know weardy bild !

MUMS !

our pink kladdcake, haha ;)



som ni ser.... mjöliga kinder :)

SE YA ! <3


RSS 2.0