PALLAR INTE ...

Pallar inte blogga mer. egentligen är det bara som att skryta om allt man gör, och jag har tröttnat. jag har bättre saker för mig än att blogga och det är inte värt att spilla bort sin tid på att blogga, om man vill veta vad jag gör eller något annat så får man väl chatta, ringa, smsa eller vad som helst annars ... visst det är kul att lägga ut bilder och sånt men det kan man lika gärna göra på facebook.


HEMMA MED SAGA.

Nu sitter jag och Saga hemma hos mig, har precis bytt om och vi ska sticka ut snart. skolan va okej men det va skönt på lundchrasten för då satt vi ute och jag och Saga satt på 6-års taket och bara chillade och lyssnade på musik. men aja innan vi är ute ska vi också hem till Saga för hon ska ocskså byta om.

naawe :D

PUSS ! ♥

GAAAAAH !

SAGA DU HAR MIN MOBIL ! GAAH ! I NEED IT ! KAN DU TA MED DEN IMORRN ? ♥


Du va mitt allt !, haha ;)

HEMMA NU !

Stack ut med Nora och Saga efter ett tag. mötte dom på medis. men vi hade skitkul först gick vi till bla bla bla prarken och sen till typ bergsgruvan (?) iaf i den första parken så hade först lite brottning på en vingling sak. i den andra lekte vi först kull, haha. och jaa lite andra saker och sen körde vi gungleken, haha. höll på att dö av skratt ! men sen körde vi lite hajen. då dissade Nora oss och gick hem. då ville Saga möta Jack och Lukas fast jag ville inte. men vi gjorde det ändå och det va väl okej ? eller aso det va inte tråkigt okej det va ganska roligt. och Saga skulle bara putta bort mig och då slänger hon i väg mig och jag ramlar och på armen och lite huvet. HAHA ! fatta hur mycket vi skrattade ! aso shit, haha ! men sen ringde mamma och jag gick hem, vid typ kvart i nio ...? och nu har jag ätit.

NO PIC'S ! :D

GODIS + PINS ! :D

skolan va okej, på ½ timmes rasten så gick saga och jag och köpte dricka. vi hade roligt. sen på den riktiga rasten så va jag ute igen och satt bara i solen med några. man fick gratis godis och pins. jag tog ganska mycket, hehe :O men sen efter skolan så dissar Nora och Saga bara mig så jag gick hem och har suttit ute på balkongen i solen lite och nu ska jag gå ut dit igen. puss.

Godiset, aso det är typ mentos i dom !

och pinsen :)


LITTLE PIC'S

Nu sitter vi i graddängen, klassrum, och bara är inne på mac datorer och tar kort och sånt. men nu ska ni få lite egobilder, haha, det jag är bäst på ;)
söte söte jag, haha.
typ samma.
jag, jag, jag, jag, jag, jag, jag, jag, jag, jag, jag, jag, och jag.

JAG IGEN ! haha

TJÄÄNA,


DAGENS OUTFIT:


och facet också.


PUSS ! ♥

GODNATT ...

Pallar inte va inne på datan längre ... dessutom har jag typ ingen laddning :P spårlöst på TV just nu, det suger ! men, men. faan, jag har glömt att lämna tbx en hyrfilm ! kom på det nu. helvete. okej, ska stänga av datan och göra ngt annat. puss.

fula jag tidigare idag.

ARN

Nu ska jag kolla på Arn.

DAGEN I TEXT.

i skolan va allt somvanligt eller det va väldigt skönt på lunchrasten. vi satt ute i solen och det va skönt och på typ hela träslöjden satt jag och Nora på balkongen och lyssnade på musik :) efter skolan tänkte först jag Nora, Nanna och Cornelia baka men sen pallade vi inte och gick ner och köpte färdig kladdkaka lite sprutgrädde och saft :) och sen gick vi till gården där vi fikade och lekte halli hallå, klättra lite överallt som tak, statyn, träd och fönster. Det va jätte kul och mysigt och man frös aldrig ! BOO YA ! haha ;) bilder finns i inlägget under

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

haha, det är typ mer än 30 bilder -.-' okej av 254 ! bloggar mer senare.

HUGS & KISSES ! ♥


DAGEN I BILD.


Haha, när vi satt och fikade.



mm ... kladdkaka :D

naw, sötisar.

Haha !

cool va ? ;)

haha, sööt !

haha, Nora rockar loss ! :D



jag o Nanna :)

Matilda ♥ Nanna

haha, snygg ;D

FÖRALLTID

OCH ALLTID :)

haha, ser ni vatten flaskan Cornelia har ? :O

mina älsklingar ! :D

coolaste på söder !

Mina skor och Nora.

Cornelia, Nanna, Jag.

Nora ♥ Matilda

FATTA HUR VARMT DET VA ! :D

Cornelia, Nora (som står på tå, haha), jag och Nanna.

jag och Nora på taket :D

vi igen :)

ÄLSKAR ER !
¨
haha, checkt va :D

jag, Cornelia o Nanna :)

Haha, hett !

Cornelia ♥ Matilda

snögg

sötaste Nanna and my shoe !

yey...

PUSS ! ♥

GODMORGON.

Tjena,

DAGENS OUTFIT:

tröja.

byxa.

GODNATT (?)

Ska nog faktiskt börja dra mig sängås, haha ! skojja, nä men jag är ganska trött och ska upp tidigt imorrn och så ska jag väl läsa o lite så ...
 
haha, svart som natten söt som katten. okej, that makes no sence ...

GODNATT ! ♥


ÄTIT UTE.

jag pappa och Hanna gick ut på restaurang, åt sovlaki :D det va somvanligt gott :) jag smsade lite med Julia också. fyf*n vad jag saknar dig ! vi kanske ska gå på ridläger tsm (?) eller det är typ bara jag som hoppas det, haha ! just nu har jag uppe min älsklingarnas älsklingar :D (The one and only-Gullan) har saknat henne som in i helvete det här lovet ! nu får ni en snabbtitt på henne ;)

man kan inget annat än att hålla med om att det här är Sveriges gulligaste djur! haha :)

PUSS ! ♥


GÅ UT OCH FIKA MED MAMMA!

vene om det kanske blir lite shopping (hoppas!) men imorrn är det skola. yey men nu ska jag klä på mig.

Någon som längtar ? ;)


NO PLANS ...

Haha, skojja men aso jag har värkligen inga planer och jag tror att det blir väldigt chill! jag ska nog packa upp väskan titta på TV, haha! nej men nu ska jag gå och äta frukost. om jag pallar ? eller så skiter jag bara i det och äter lunch ...  okej skriver bara shit nu så ses.

 


KEBABRULLE

haha, de va jätte roligt igår :) vi stannade på en grill och jag åt kebabrulle, haha och när vi väntade på maten blev det lite kaos på gatan :S HAHA ! sen så lyssnade jag på Livet enligt rosa låten i typ en ½ timme ! haha, sen sov jag och tysligen pratade jag i sömnen (?) men Cornelia skulle ju till hotellet så pappa lämnade av mig och alex först och sen körde han Cornelia till hotellet. Elin ringde igår (bästavän) och det va jätte kul att prata med henne ! och nu va hon i stockholm (bor i götet) och vi kanske skulle träffas men det värkar inte så :'( men jag kan lägga in lite bilder.









Såå snygg !

PUSS ! ♥


INGEN KAN SLÅ VÅRAN VECKA !

Aso seriöst, ingen kan slå våran vecka ! jag skulle kunna skriva det typ tusen ggr: vi har haft så jävla kul ! bastu-party, bil-party, skid-party, handla-party, haha och allt annat liskom ! det har vart bäst ! INGEN KAN SLÅ VÅRAN PÅSK VECKA !

nnaw ;)

haha :D

älskar dej !

vänster min höger Cornelia

PÖSS ! ♥

EN REN !

SHIT VI ÅKTED PRECIS FÖRBI EN REN ! :D en stor en ;) haha, men det va inte det jag tänkte skriva utan precis när jag tryckte på 'nytt inlägg' så stog den vid väg kanten :O och nu kom det fler ! en stog på vägen och typ 6 till breve ! herre jävlar ! hann inte ta kort :( men här kommer lite andra bilder :D

tog bara den här bilden för jag ser ut som en vampyr :D mohahaha

haha, aso fyfann va vi garvade åt den här ! kolla hur inklippt huvet ser ut !

my socks ;)

I BILEN ...

idagså vaknade vi sent och kom ut i backen typ 12 och vi åkte till 2, så det blev bara 2 timmar men what ever. det va sol och det va skönt ! men det va jätte cool i backen för bara några meter upp på berget stog jätte många vilda renar ! collt va ? :D men vi satte oss och fikade lite också och sen vände vi hemmåt. och nu sitter vi i bilen och vi kommer týp 2-3 :S bilder:

kolla noga, fyfaan va coolt aso ! :D

zoom

haha, Cornleia gör peace tecken i smyg ... ;)

haha, älskarrey !

och så måste jag bara visa upp chillbacken !

PUSS ! ♥


IGÅR.

Igår åkte vi först skidor, vi åkte lite på toppen eller högt upp och där va det HELT vitt. ett tag åkte vi med Max, Hanna, Linnea, Emil, Anders, Olliwer, Issabel, Jarma, Sacha, Mia och hennes syrra :) ett helt gäng also ... men efter ett tag ramlade Oliwer och han bröt benet :S stackarn, men sen gick jag och Cornelia runt på åre torg. jag köpte typ bara en tjocktröja. Sen åkte vi hem och gjorde iordning oss och sen stack vi till Björn, Eva, Hanna, Basse, Alex, Johan. somvanligt så va Basse jätte rolig ( han är 5 år och skitrolig !) men det va faktiskt jätte roligt där vi skrattade typ hela tiden ! inga bilder från det men från skidbacken :D

jag, Cornelia och Alex i skidbacken.

såhär jävla vitt / dimmigt va det på i backen !

för några inlägg sen så skrev jag ju att vi hoppade från ett hopptorn och så här såg det ut fast den va typ dubbelt så uppblåst än nu :P

och det va här ifrån vi hoppade :) DET VA FETT KUL ! :D


men nu ska vi ut i backen, för det är sol :D

PUSS ! ♥

...

Cornelia och jag hade skitkul ikväll, pallar inte ödsla tid på er läsare :D

GODNATT ! ♥


FREE WILLY 2

Nu ska bi kolla på Free willy 2 :)

ÄTA SNART ...

Snart ska vi äta mat :P, men idag ( jag berättade så dåligt i förra inlägget ) vi stannade i backen och åt lunch, lite våffla och hamburgare. och så kollade vi lite på när alla hoppade. men nu ska vi äta.

FUL ! blä blä blä *spyr*

PUSS ! ♥

BADAT PÅ ÅRE BAD HUS.

Först åkte vi lite skoidor o.s.v men iaf efter skidåkningen åkte vi till åre bad och där badade vi ett tag ... :) men jag pallar inte blogga just nu.

en del av badhuset.

och på utsidan :D men aso den där kanan de tva helt mörk. det va skeeta läskigt :/

PUSS ! ♥

KOLLAR PÅ TV.

Nu har jag och Cornelia dushat, och vi ska antagligen gå och lägga oss snart för vi ska upp tidigt ! men jag har typ smsat över 500 sms idag, nää men jag hör pling hela tiden -.-' haha.

vem älskar inte den här apparaten ? ^^

GODNATT ! ♥

WOHOO ! :D

idag har det vart skitkul, som alla andra dagar dårå :D men iaf i backen mötte vi Alex och Johan vi åkte med dom ett tag, vi ska typ käka med dom på fredag också (?) men jag och Cornelia lekte mycket kull, haha, töntigt men söperköl ! fyfaan vilken vurpa Cornelia gjorde ! eller aso det gick bra men precis innan hon vurpa då tänkte jag ånej,  Cornelia kommer ramla. och så gjorde hon det :( men efter gick vi till Holiday club, köpte lite mint glass med choklad bitar i. sen stack vi upp till åre torg och där va det värsta ställningen med en trappa upp och sen kunde man hoppa ner därifrån på en jätte stor kudde / luftmadrass ... så vi ställde oss i kö till den och när vi gick upp ( det va ca 5 meter högt ) blev jag lite nervös men jag hoppade och det va va skitkul ! haha, sen gick vi till ica och nu är vi här hemma och jag dricker fruktsida :D

haha, det står hoppa under joss :)

PUSS ! ♥


SENT UTE IDAG IGEN ...

Jaa, nu blv det såhär sent igen. men det gör inte så mkt eftersom det inte är sol ! men iaf jag och Cornelia har bara suttit framför TV:n och käkat godis ! också spelade vi lite spindelharpan :) jag vann !

mm ... min favvo godis ! x)

BILDBEVIS PÅ ATT JAG VANN:

yey :D

PUSS ! ♥

A ELLER B ?

Nu är det fett B med shit pommes frite välkomna ....

SHIT STRIPS !

Bild av: Matilda

GODMORGON

Godmorgon bloggen,
jag och Cornelia vaknade vid kl typ halv nio och vi stressade för att hinna i tid till Alex skidskola. men precis när vi blivit klara, eller vi skulle bara göra flätor så stickor dom :S men pappa kommer tbx och hemtar oss men ändå ! det är typ bara 1 grad nui men det blir varmare senare när solen kommer fram då blir det nog runt 10 grader :D

vädret ...

PUSS ! ♥

PILLCHILL IST CHILLPILL

Nu har vi det chillpill, har precis chattat lite med saga. Tack gumman ! ;)  MOHAHAHA :D

jaaa, det va på tiden att du erkände ;) oh, shit. gud jag sjöng just värdelns konstigaste sång ! haha, vi fick lite skrattanfall men jag tänker inte skriva den här. haha :D okej men sleep tajjt :P

GODNATT ! ♥

88

Nu sitter jag och äter 88 och kollar på rädda willy :) snyft, den är så sorglig. haha ;)

mums :)

haha, pappa och brasan :D

PUSS ! ♥

HAR PRECIS KOMMIT HEM :)

Nu har vi precis kommit hem från middan och holiday club :) vi spelade minigolf där :D

haha, Cornelia cuutie <3

PUSS ! ♥


SKID DAGEN

Vi vaknade vid halv elva och sen så låg vi i sängen väldigt längé men när vi gick upp så skulle vi åka ganska snabt så vi åy frukost, blah,bla,bla sen i skidbacken så 'stötte vi på' Alex och Johan och dom tog Cornelias kamera så vi åkte efter dom lite, haha :) men sen fick vi tbx den efter ett tag. iaf ikväll ska vi äta middag i Åre stan med några pers. pic's:

haha, ser ni mej ?

M-I-S-S-B-I-L-D-A-D

naaaw ! ♥

näsborre titt ;)

haha, jag påväg upp till våran chill pill plats :D

japp då vilar vi mitt i backen ;)

PUSS ! ♥


MELLIS / LUNCH


göttegött !

+ lite chips :D

PUSS ! ♥


VI STICKER NU

Nu ska vi sticka ut i backarna ! jag och Cornelia har planerat att sola mkt eftersom det är 9 grader ute. + att Cornelia tar med sin kamera :D okej sticker nu.

 

 

 


NU SKA VI SOVA (?)

Snart eller nu eller jag vene mén vi ligger iaf i sängen, haha ^^ men det gick inte att ladda in biloderna Cornelia tog idag :( så jag har tagit kort på kortet liksom haha :)

läskigt va ! det är en riktig björn ;)  -.-'

fula jag, det här är inte min fotovecka !

GODNATT ! ♥

HAHA, BASTU-VATTEN-KRIG :D

Haha det va skitt kul i bastun eller först så sitter vi bara där i typ en ½ timme ! men sen börjar Cornelia bli varm och går ut och duchar lite och efter ett tag så så börjar jag skvätta vatten med vatten hinks spaden :) haha, och sen villle Alex och Cornelia också skvätta så det blev lite vatten krig och sen skulle jag hämta mer vatten och då ligger alex i bastun så jag häller allt över honom haha, vi fick skratt anfall då okej vi fick det ganska många ggr men ändå och efter det börjar alex nysa skit mkt. efter det så springer vi ut i snön men det va helt hård :( haha, vi bastade i 1 och ½ timma !


vi äter sandwich :D

hah, snyggt ;)

PUSS ! ♥


BASTA !

hej blöggish,
idag har det vart kööl. men när vi skulle hem åkte vi fel så vi va tvugna att gå jätte långt men skidor och allt och när vi kom fram till bilen så fanns det en bar som vi satte oss på och beställde dricka och det va så varmt så att jag kunde sitta i bara linne utan att få frysa ! och i backen skulle jag hoppa i ett jätte stort hopp och när jag är i lufen ser jag att det är stup rakt ner så jag kollar líksom ner samtidigt som jag tar upp knäna och då fick jag knäna vid ögat :'(

ser ni ?

haha :)


Nu ska vi gå och basta :D  toodles,

PÖSS ! ♥


TACOS

NU SKA VI ÄTA SKRIVER SEN !!!!!!!!!!!!!!


NU DRAR VI UT I BACKARNA !

Nu har vi ätit frukost och fixat iordning oss så nu är det bara att toppa på skidorna och dra ivääg :D

jag just nu :)

PUSS ! ♥

NU ÄR DET NATTI NATTI DAX ...

Haha, men nu ska vi försöka sova för att pappa väcker oss kl 9 !! GAAH ! så vi ska försöka va då. men jag forstätter lägga in hemska, äckliga, fula, och allt dåligt i hela värdeln, på mig ;)

i sängen

peace man.

GODNATT ! ♥

SKA GÅ OCH LÄGGA OSS NU ...

Nu så har jag nästan bäddad klart och är redo att hoppa i säng :) imorrn ska ju vi åka skidor :D

fulare än fulast än fulaste :S

GODNATT ! ♥

NU ÄR VI FRAMME ... :D

Nu ( efter 7 timmars bilåkning ) är vi framme i åre :) vi har precis packat upp klart :P iaf jag kan berätta ...
först så plockar vi upp Cornelia vid willys och packar in hennes grjer i bilden och sen så börjar vi lyssna på musik och proppar i oss godis och efter några timmar stannar vi vid en retaurang och där äter vi pizza :D ay caramba ;) sen så ligger vi och kollar på Godzilla på Alex psp i två timmar :) det är skeeta lyxigt här, och Cornelia och jag har tagit det bästa rummet ;) okej lite pic's 
 
Vårt lilla 'snaxbord' och tuvärr va inte det allt ... :O

FUUL ! i bilen.

haha, cuute ;)

haha, cornelias snör-gubbe :D

våran gaderob

en del av vårat rum :)

en del av köket.

bastun x)

vardagsrummet ...? + lilla jag

matrumet + köket, snyggt hus va ;) ?

PUSS ! ♥

SKA SNART RINGA CORNELIA :D

snart kommer pappa hem och då ska jag vara klar :S hehe ... men jag är lite överspeedad och jag lägtar tills vi är där och bastar, badar, åka skidor, mysa, kolla på TV, spela spel, smsa, och mkt mkt mer ! okej nu ska jag gå och packa allt :S
förra ggn jag och Cornelia åkte skidor ( myspacce.blogg.se )
PUSS ! ♥

VI DRAR TILL FJÄLLEN FEST HELA KVÄLLEN

Haha, snyggaste  rubriken ever. sry för dålig uppdatering men jag har packat för fullt. Cornelia, jag och min familj eller pappaoch alex sticker till ÅRE idah :D det ska bli very funny för vi har bastu och allt + att det finns äventyrsbad :D shiiat va kul, förutom bilresan 6 timmar ... fast jag har åkt värre. och jag och Cornelia ska få låna Alex psp hela vägen och om vi blir utråkade kan vi ju se film på han psp fast han har typ bara 1 haha :) men nu ska jag fortsätta packa och jag ska försöka slänga in ett inlägg till senare men jag ska ta med min data dit så lite bloggning blir det nog ;)

MÅLAT ÄGG ...

imorrse när jag vaknade så målade jag ägg, dom blev väldigt lyckade ;) men sen åkte jag mamma och pappa ut till landet och jag och alex fick mc donald's på vägen ut :D men vi cyklade iaf lite där typ 2 km ... och sen åkte vi till mormor och där va det ganska många. och jag lekte med mina kusiner ( 1 & 3 år ) och jag och alex gick ner till parken med Max ( 3 ) där vi va väldigt länge :) men det va mysigt och jag har inga planer för ikväll så jag får väl se
PUSS ! ♥

YEY !

Mamma ska skaffa 60 kaneler :D HURRA ! HURRA ! HURRA ! :D


inte just dom här dårå ...


LOOKS LIKE SUMMER ?

det ser nästan ut som gräs ...? haha, just nu sitter jag och lyssnar på Taylor Swift - You Belong With Me
mamma säger att vi ska äta take away idag :) mm ... :D jag hittade en fin tröja på Gina tricot idag ska nog gå och testa den snart :)
HUGS & KISSES ! ♥

IMORGON SER DET LJUST UT ...

10 grader ... :) då får man se till att vara ute :D

NEDRÄKNING ...

Nu är det dax att räkna ner till sommarlovet :D det är bara (ca) 10 veckor kvar ! also typ 2 ½ månad men ändå ganska snart (?) ååh ! Gullan måste bara få leva den här sommaren och äta sig tjock ! älskling, lev åtminstone lite mer. för min skull !


Cornelia & jag tidigare idag :) älskar dig !

PUSS ! ♥


BILDERNA :O <3

Glömde att vi va på donken också :D men nu kommer bilderna ( myspacce.blogg.se )

i björnsan :)

haha

naaw :)

haha yey !

snögg

smaaaajl :D

haha, älskar dig Cornelia ! ♥

haha, beautiful ;)

PUSS ! ♥


HAR VART MED CORNELIA BEEJB !

Nu har jag vart med Cornelia :D vi möttes på medis och sen köpte vi glass satte oss i björnsan och lyssnade på musik, det va jätte mysigt. sen gick vi till Green room och sen till götgatan :) det börjar kännas lite mer sommar nu eller vår det är ju typ 7-8 grader :) bilder lägger jag in senare ...

ett litet bevis ;)

PUSS ! ♥


FACEBOOK HAR BLIVIT NGT TRÅKIGT ...

haha skit dålig bild men facebook har börjat ruttna lite faktiskt ...

TJÄNA !

Somnade vid halv två inatt / imorse och så vaknade jag nu (!) jag är pigg som en mört jag är inte hungrig än så jag lägger mig väll bara och kollar på TV och sen ska jag kolla om det är ngn som vill vara med mig :) vad ska vi ta för bild i dag då ? haha det blir random ...
haha :) bästa natten ever !
PUSS ! ♥

INTERNET HAR LAGGAT ...

Jaa, läs rubriken ... det har inte funkat på hela dan :/ men det har vart som vanligt idag = chill ;) juste ska berätta om olyckan i onsdags

det började med att jag går runt i lägenheten och efter ett tag börjar det lukta bränt. inte brand-bränt utan som om ngn har tänt en tändsticka ... men vi går runt och jag blev seriöst rädd när vi gick runt och kollar vart lukten kommer ifrån och först tror jag att det va nerifrån. men först så springer jag in till Gullan ( mitt marsvin ) och ser till att hon är okej. sen följer jag efter Hanna in i mammas rum och då ser jag att det brinner på säng kanten ! mamma hade glömt att stänga av lampan och det hade börjat brinna ! men iaf det gick bra men ändå läskigt (?!)

tillbaka till verkligeheten ;) jag och Alex har bråkat skit mkt idag ! han är bara för jobbig ibland, och mamma hade en kompis här :) men jag har typ bara kollat på TV och så har jag sett Maria Wern och det äger ! haha :D men nu ska jag nog ta ut Gullan och fixa iord mig och lägga mig.
till vänster har ni Busan ( dog för ett tag sedan ) och till höger Gullan
ÄLSKAR ER BÅDA !

GODNATT ! ♥

RSS 2.0